Ovo je top 7 proizvoda za njegu lica

Guliver/Shutterstock
Posljedica svakodnevnog izlaganja lica različitim vanjskim faktorima, više su ili manje vidljivi tragovi na izgledu kože, stoga ne čudi kako su tretmani za njegu neizostavni dio svakodnevnih rituala u očuvanju ljepote.
Vidi originalni članak

Top 7 Eisenberg Paris proizvoda za njegu lica 

Učinkovita njega lica kojom se uklanjaju i umanjuju znakovi starenja predstavljena je u liniji Eisenberg Paris proizvoda. Trio-Molecular® formula, sadržana u većini proizvoda, bazirana je na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. Ovi proizvodi djeluju u sinergiji kako bi obnovili kožu i opskrbili ju odgovarajućom količinom kisika. 

Hydra Lifting, gel krema za lice, 50 ml (1075 kn)

Lagana krema, nježne gel teksture, intenzivno i dugotrajno hidratizira i obnavlja kožu. Zahvaljujući blagotvornoj kombinaciji biljnih i biotehnoloških sastojaka u kremi, lice duže zadržava vlažnost.

Active Mattifying Secret, krema za lice, 50 ml (499 kn)

Zahvaljujući neprekidnom hidratantnom djelovanju hijaluronske kiseline, krema vlaži, tonira te regulira višak sebuma. Matirajući agens u kremi zaslužan je za postojani, baršunasti učinak nakon nanošenja. Krema je idealna kao podloga za make-up.

Moisturising Fluid Cream, krema za lice, 50 ml (399 kn)

Štetni efekti slobodnih radikala suzbijeni su učinkovitošću kombiniranog djelovanja hijaluronske kiseline, uljima noćurka i oraha makadamija te vitaminima A i E. Iznimno lagana emulzija izvrsna je kao podloga za make -up.

Eye Contour Gel, gel za područje oko očiju, 30 ml (585 kn)

Jedinstvena formula za hidratizaciju i toniranje  područja oko očiju, koja zateže i smanjuje natečenost. Voda različka oslobađa kožu zagušenosti, a hijaluronska kiselina, ulja pšeničnih klica i boražine te vitamin E djeluju u borbi protiv starenja.

Cleansing Make Up-Removing Gel , gel za čišćenje lica, 150 ml (319 kn)

Gel nježno uklanja šminku i ostale nečistoće nakupljene na licu tijekom dana. Istovremeno revitalizira i tonira kožu osvježavajućim ekstraktima grejpa i marulje.

All-Over Moisturizing Mask, maska za lice, 75 ml (555 kn)

Maska pomoću hijaluronske kiseline zateže kožu, a pomoću crvenih algi uklanja toksine i balansira PH vrijednost kože. Jednostavno se nanosi i ostavlja ugodan osjećaj na licu.

Melt-In Repairing Mask, maska za lice, 75 ml (835 kn)

Maska pruža trenutno umirujuće i obnavljajuće djelovanje pomoću Trio-Molecular® formule, ekstrakta indijskog tamjana i ekstrakta matičnih stanica lista maline.  Starenje je zaustavljeno, a umirujući rezultati vidljivi su već nakon prvog nanošenja.

Eisenbergova Paris linija za njegu lica dostupna je ekskluzivno u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr 

Posjeti missZDRAVA.hr