Wellness u službi ljepote svih mama

Kozmetički tretmani s hranjivim uljima iz eko uzgoja koji koži vraćaju elastičnost i gipkost posebnost su u ponudi Comfort zone Spa & Wellness centra lošinjskog hotela Aurora, a idealni su za sve trudnice i mlade majke
Vidi originalni članak

Aerosol kristalnog lošinjskog mora, autohtono bilje i Sacred Nature organska kozmetička linija glavni su sastojci koji se u wellnessu hotela Aurora koriste kako bi sve mame, ali i one koje će to postati, sačuvale svoju prirodnu ljepotu i zdravlje.

Čuvar tradicije hrvatskog wellnessa

[Comfort Zone] Spa & Wellness Aurora wellness je u kojem priroda liječi! Mediteranski koncept i holistički pristup uz uporabu autentičnog otočkog bilja izdvojili su wellness hotela Aurora u jedinstveno mjesto gdje stoljetna priroda liječi. Upravo zbog takve kvalitete, u nepune dvije godine rada, wellness je dobio vrijedno priznanje u kategoriji '' Upotreba preparata od autohtnog ljekovitog bilja Hrvatske u Beauty/ Spa wellness programima'' koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija.

Smješten u srcu Sunčane uvale na Lošinju gdje se u zraku miješa miris kristalno čistog mora, stoljetne borove šume i aromatičnog bilja, [Comfort Zone] Spa & Wellness Aurora pruža nezaboravne trenutke opuštanja, ugode i zdravlja, idealnog za sve trudnice i mlade majke.

Tretmani hranjivim uljima iz eko uzgoja

New life i New mum tretmani osmišljeni za trudnice i mlade majke pospješuju protok limfe i reaktivaciju krvožilnog sustava, te učvršćuju i uravnotežuju tonus mišića i kože. U tretmanima se koriste hranjiva ulja iz ekološkog uzgoja, koja koži vraćaju elastičnost i gipkost, a koja nemaju negativan učinak na plod ili kvalitetu mlijeka (ukoliko majka doji).

U studenom, mjesecu masline, nudili su se specijalno osmišljeni programi koji potiču blagotvorno djelovanje masline na zdravlje organizma i ljepotu žene dok u prosincu, mjesecu bora, punim plućima će se disati njegova ljekovita aromatičnost.

Ulja i esencije iz domaćeg ekološkog uzgoja, kao i vrhunska organska i prirodna kozmetika iz organskog uzgoja linije Sacred Nature garantiraju najvišu kvalitetu njege. Stručno osoblje, kao i specifičan ljekoviti otočki zrak, koji konstantno ulazi i cirkulira wellness centrom, jedinstvena su vrijednost koja doprinosi opuštanju i zdravlju svakoga gosta.

Odvoji jedan od nadolazećih vikenda za posjet Lošinju, otoku vitalnosti, i dopusti stručnom osoblju [Comfort Zone] Spa & Wellness hotela Aurora da te opuste u slatkom iščekivanju ili brižnom odgajanju tvoje bebe. Jedinstveni doživljaj wellnessa, u kojem stoljetna priroda u svakome trenutku liječi, možeš pronaći jedino na Lošinju!

Više info: www.losinj-hotels.com

Posjeti missZDRAVA.hr