Provjereno: Bez celulita unutar 14 dana

Provedi ovo ljeto bez celulita! Pažljivo odabranim sastojcima iz prirode BIOmedis mlijeko protiv celulita je tvoj neophodan saveznik kojeg ćeš trebati u borbi protiv celulita, a rezultati su vidljivi već unutar 14 dana 
Vidi originalni članak

Nauči koje su to biljke u BIOmedis proizvodima koje uklanjaju celulit. Provedi ovo ljeto bez celulita!

Za brzo uklanjanje, područja zahvaćena celulitom, nakon nanošenja BIOmedis mlijeka protiv celulita, omotaj prozirnom folijom i pusti da djeluje 45 minuta. Takvim pristupom smo unutar 14 dana uklonili celulit svim ženama u dobi od 40 do 55 godina.

Pažljivo odabranim sastojcima iz prirode BIOmedis Mlijeko protiv celulita je tvoj neophodan saveznik kojeg ćeš trebati u borbi protiv celulita. 

Kako djeluje Mlijeko protiv celulita?

Zahvaljujući ružmarinu, kadulji i limunskom eukaliptusu BIOmedis mlijeko protiv celulita djelotvorno utječe na masne naslage na bedrima i bokovima, a koža postaje mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita stimulira i cirkulaciju te protok krvi. 

Bršljan je također jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore, i koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Uklanja višak vode, a to rezultira i smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i napinjanje kože.

Mikroalge sadrže 60 posto kompletnih biljnih proteina, beta karoten, željezo, vitamin B12 i vrlo rijetku prirodnu masnu kiselinu GLA. Štiti od oksidacije, vlaži i regenerira kožu. Stimulira razgradnju masnih stanica, poboljšava protok krvi u koži i pomlađuje kožu.

Bademovo ulje bogato je proteinima i vitaminom E koji je prirodni antioksidans. Njeguje kožu, hrani, vlaži te jača njenu elastičnost pa je korisno u tretmanu ožiljaka i strija. Koži daje mekoću i blistavost.

Ružmarin potiče arterijsku cirkulaciju, koristan sastojak mješavina za tretiranje celulita. Ružmarin je antiseptik, antireumatik, neurotonik, stimulans i kozmetik. Pospješuje prokrvljenost, koristi se kod slabe cirkulacije, bolova u mišićima, neuralgija i ekcema.

Sastav BIOmedis Mlijeka protiv celulita: Voda, bršljan, marelica, badem, kakao maslac, morske alge, pčelinji vosak, limun, zeolit (mineral), ružmarin, kadulja, limunski eukaliptus.

Dnevna krema - idealna kao podloga za šminku!

BIOmedis Dnevna krema je lagana i hidratantna krema idealna kao podloga za šminku tijekom ljetnog noćnog izlaska. U sebi ima potpuno prirodne supstance koje će umiriti i nahraniti tvoju kožu. 

Badem izvrsno vlaži, hrani te omekšava i napinje kožu. Prirodna je zaštita od neugodnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage dok ekstra djevičansko maslinovo ulje posjeduje visok antioksidacijski potencijal zbog kojeg se koža brže regenerira i čuva je od prijevremenog starenja. 

Ova krema pogodna je i za masnu kožu zbog udjela ulja jojobe koje uspijeva uravnotežiti proizvodnju sebuma kože. Brzo se upija i nakon nanošenja koža ostaje baršunasta što je čini idealnom podlogom za šminku. 

Aloe vera i morske alge omekšavaju kožu te pomažu u borbi protiv nečistoća i akni.

Ylang Ylang posjeduje antiseptička i sedativna svojstva koja će na svim tipovima kože utjecati na funkciju sebuma istovremeno stimulirajući kožu lica i vrata. Vitamin E koži koristi u velikoj mjeri, a osim što pomaže regulirati razinu vitamina A, izvrsna je pomoć i zaštita od ultraljubičastog zračenja koja mogu oštetiti kožu.

Cijene proizvoda snižene i do 100 kuna!

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u tvoj dom. Poštarina je besplatna.

Narudžbe možeš predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćaš pri preuzimanju.

Za čitatelje Zdrave Krave, BIOmedis je pripremio poseban ljetni popust i snizio cijene svojih proizvoda i do 100 kuna! Popust možeš iskoristiti od 27. lipnja do 8. srpnja 2011. Za vrijeme trajanja ove akcije ne vrijede promo kodovi ''zdravakrava''.

Poznati koji koriste BIOmedis proizvode

Posjeti missZDRAVA.hr