Preporuka za ljetno štivo: "Čuda se događaju"

Thinkstock
“Mi nismo ovdje zbog neke slučajnosti ili slijeda događaja u prirodi. Mi smo duhovna bića koja životom na zemlji uče pouke ljubavi.” , kaže autor knjige dr. Brian Weiss, liječnik koji je hrabro i pionirski uveo iscjeljujuću moć sjećanja iz prošlih života u suvremenu medicinu.
Vidi originalni članak

Radeći kao psihoterapeut te ponukan slučajevima svojih pacijenata počeo je istraživati reinkarnaciju i regresiju u prošle živote te kako to može pomoći iscjeljenju mnogih bolesti.

U prošlim životima postoje sjećanja koja nam mogu poslužiti kao lekcije i put u smisleniji i hrabriji život. Ova je knjiga puna zapanjujućih istiniti priča iz njegove prakse koje potvrđuju kako regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

Život je puno više od onoga što vidimo na površini, smatra ovaj poznati liječnik, a njegova je knjiga nastojanje da lakše otkrijemo vlastitu duhovnu dimenziju i svrhu. Dr. Brian Weiss je liječnik školovan na Yaleu i Sveučilištu Columbia.

Pionir je terapije iscjeljivanja prošlim životima koju je prvi iznimno uspješno uveo u svoju praksu. Radi kao počasni predstojnik Odjela psihijatrije u Mount Sinai Medical Center u Miamiju. Bio je Čest gost u emisijama Oprah Winfrey te drži predavanja diljem svijeta.

Više o knjigi i mogućnostima kupnje saznaj na stranicama izdvača Planetopija.

Posjeti missZDRAVA.hr