Povećaj usne uz popust od 30 posto!

U siječnju ti Poliklinika Dr.M.M. omogućuje tretmane po vrlo prihvatljivim cijenama, pa tako možeš ukloniti bore i popuniti usnice pomoću hijaluronske kiseline za 30 posto nižu cijenu ili odstraniti madeže za čak 50 posto nižu cijenu
Vidi originalni članak

Vjerojatno nema osobe koja ne primjećuje pojavu bora na svom licu. S obzirom da ne postoje dvije identične fizionomije lica, tako ne postoje niti identične bore.

Osim što nastaju starenjem kao fiziološkim procesom, gdje se smanjuje količina masnog tkiva u sloju kože, njihov nastanak uvjetuju i tzv. egzogeni ili vanjski faktori poput UV zračenja, pušenja, nepravilne prehrane te općenito agensi koji dovode do smanjenja tonusa kože. Svakodnevno traje pravi ''rat'' s borama na našim licima.

Naše usnice različito su razvijene što ponekad predstavlja estetski problem. Lijepo oblikovane, u potpunosti ističu senzualnost i doprinose samopouzdanju. Zahvaljujući preparatima poput hijaluronske kiseline, rezultati takvih zahvata vrlo su prepoznatljivi i garantiraju zadovoljstvo učinjenim tretmanom.

Na tretmane u siječnju i do 50 posto popusta

Poliklinika Dr.M.M. ti u siječnju omogućuje tretmane po vrlo prihvatljivim cijenama:

  • popust 30 posto na tretmane bora
  • popust 30 posto na tretmane usnica
  • popust 50 posto na odstranjenje madeža (zahvat se izvodi kirurškim putem)

Više info i narudžbe na stranici Poliklinike: www.poliklinika-mm.hr

Posjeti missZDRAVA.hr