Kozmetika inspirirana grčkom florom

Apivita proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100 posto, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz grčke flore sa čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. Apivita nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Iz bogatog asortimana upoznaj proizvode uz koje će tvoja koža zablistati.
Vidi originalni članak

Aqua Vita linija odgovara svim tipovima kože, i svim stanjima kože - od suhe do dehidrirane, pruža 24-satnu hidrataciju. Minimalno 92 posto sastava proizvoda Aqua Vite čine prirodni sastojci. Višesatnu hidrataciju osigurava djelovanjem i međudjelovanjem konopljike, organskog meda, zobi i lecitina. Ne sadrži parabene, silikone, polipropilen glikol i mineralna ulja!

Usnice spremne za ljubljenje

Lip Care je linija Apivita balzama za njegu usana na bazi propolisa, meda, pčelinjeg voska, organskog karite maslaca te mirisnih voćnih i cvjetnih ekstrakata koji dubinski vlaže i njeguju najosjetljiviju kožu tvoga lica – usne. Balzami su jedinstveni proizvod na tržištu sa do 100 posto prirodnim sastojcima, bez sintetskih, štetnih sastojaka.

Apivita linija za čišćenje kože

Čišćenje kože je osnovni, možda i najvažniji korak u njezi lica. Apivita je kreirala liniju za čišćenje lica s visokim postotcima prirodnih sastojaka, od 89 - 100 posto. Sadržava blage čestice za čišćenje, sapuniku te prirodna maslinova i bademova ulja koja omogućuju učinkovito čišćenje, ujedno poštujući fiziologiju kože. Sedam organskih eteričnih ulja linije pomlađuje kožu i podiže raspoloženje te pruža blagodat. Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, Apivita je zamijenila običnu vodu organskom vodom zelenog čaja. Apivita proizvodi dolaze iz Grčke, a kako samo značenje riječi govori ( apis = pčela, vita = život) inspirirani su svijetom pčela i bogatstvom grčke flore.

Dobitnici poklon paketa su...

U nagradnoj igri koja je trajala od 23. kolovoza do 29. kolovoza dvije registrirane korisnice koje su točno odgovorile na nagradno pitanje u našem newsletteru osvojile su poklon paket Apivita prirodne kozmetike. Dobitnice su Andreja Zajec i Marijana Pudar, a o preuzimanju svoje nagrade biti će obaviještene preko e-maila.

Saznaj više na Facebook stranicama Apivite.

Posjeti missZDRAVA.hr