Dobitnici knjige 'Moć životne energije'!

U nagradnom natječaju u kojem su se dijelile knjige 'Moć životne energije', poznate bioenergetičarke Biserke Blašković, Zdrava Krava odabrala je pet dobitnika. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade
Vidi originalni članak

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti knjigu 'Moć životne energije', poznate bioenergetičarke Biserke Blašković. Sudionici su trebali u komentarima napisati što bi u svom životu željeli promijeniti na duhovnoj razini. Mi smo izabrali četiri najbolja komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: scalia, tatty37, Linda5, doroteica i Imutak

Kako pokrenuti uspavanu energiju?

Autorica knjige 'Moć životne energije', Biserka Blašković, dugi niz godina stjecala je iskustva kroz životne probleme i tegobe svojih pacijenata. Trudila se pomoći im ublažiti nezadovoljstvo i bol bioenergijom ili praktičnim savjetima.

Duhovna i fizička razina ljudskog bića

Tada je nastala spomenuta knjiga s ciljem da u drugima probudi svijest o tome kako pokrenuti uspavanu energiju koja kola ljudskim tijelima te im potakne volju za životom. Autorica u knjizi pokušava čitateljima prenijeti dio iskustava i objasniti zašto se poremećaji prvo pojavljuju na duhovnoj, a tek onda na fizičkoj razini ljudskog bića. Savjetuje kako da si pomogneš provjerenim tehnikama kao što su joga, tai chi, autogeni trening ili iscjeljivanje plesom. U knjizi također možeš pronaći i poglavlje o zdravom načinu prehrane.

Knjigu potraži u Pošti za 59,90 kn i zakorači u zdravu dimenziju života.

Pročitaj razgovor s Biserkom gdje ćeš saznati zašto smo se ponekad spremni i razboljeti da bismo dobili malo pažnje i ljubavi. Klikni ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr