NIVEA In-Shower Q10 losion testiraju...

Od 14. do 24. travnja mogla si se prijaviti i osvojiti jedan od 20 NIVEA In-Shower Q10 losiona za učvršćivanje kože. Odabrali smo dobitnice kojima ćemo poslati proizvod te će ga one isprobati i poslati nam svoju recenziju do 8. svibnja
Vidi originalni članak

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje. Nakon što ti proizvod stigne na kućnu adresu, na e-mail adresu primit ćeš obrazac s upitnikom koji ćeš nam nakon testiranja i ispunjavanja poslati do 8. svibnja, a mi ćemo tvoju recenziju objaviti na portalu. 

Dobitnice koje će napisati recenziju NIVEA In-Shower Q10 losiona su: Sanja Kruljac, Emily Vrkić, Biljana Škrbina, Mirela Majnarić, Suzana Stepančec, Ana Vučković, Nikolina Satošek, Anamaria Jakelić, Suzana Čičak, Sunčica Lovković, Maja Tončinić, Dragica Maver, Jelena Kovačević, Tina Burica Pasarić, Rea Lujic, Ivana Mandić, Tea Ružić, Anita Dadić, Marija Kelava i Stanka Frlan.

Inovativna formula

Proljeće nam uskoro kuca na vrata, dolaze nam topliji i sunčaniji dani kada jedva čekamo obući omiljene haljine i pokazati svoju kožu. Kako bi s ponosom pokazala zategnutu i čvrstu kožu NIVEA predstavlja novi inovativni In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože. Inovativna formula s vidljivim Q10 zrncima i mentolom učvršćuje kožu dok si još pod tušem, idealno za sve koji žele glatku i zategnutu kožu u samo nekoliko minuta.

Novi In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože dio je bogate NIVEA Q10 obitelji, linije proizvoda koji sadrže koenzim Q10 odgovoran za proizvodnju energije u stanicama. Kao antioksidans, neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti jezgru stanice te potiče regeneraciju kože i procese obnove. Beiersdorfovi istraživači prvi su, na masovnom tržištu kozmetike, počeli koristiti koenzim Q10 u proizvodima za njegu kože.

Za razliku od većine pilinga za tijelo, novi NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože pruža nježan učinak masaže te osjećaj zategnute i njegovane kože. ''U samo jednom potezu nježno uklanja mrtve stanice kože pružajući osjećaj učvršćenosti dok si još pod tušem. Njegujuća formula ostavlja kožu svilenkasto mekom s laganim osjećajem svježine. Novi In-Shower idealno je rješenje za sve koji žele brzo i pouzdano učvršćivanje kože'', objašnjava Sabine Schulz, voditeljica odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

Inovativni regenerator za učvršćivanje kože sadrži vidljiva Q10 zrnca i mentol koji se u dodiru s vodom aktiviraju i trenutno upijaju u kožu, dubinski je hidratiziraju i učvršćuju dok si još pod tušem. Njegujuća formula uklanja mrtve stanice kože i pruža joj osjećaj glatkoće i svježine. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u njegovanoj koži bez potrebe za nanošenjem običnog losiona za tijelo. Ne ostavlja tragove na ručnicima niti na odjeći. 

Novi In-Shower s koenzimom Q10 savršena je nadogradnja postojećoj In-Shower liniji, koja sada broji 5 njegujućih regeneratora za tijelo pružajući koži dugotrajan svilenkast i mekan osjećaj. U dodiru s vodom, u formuli In-Shower proizvoda, aktiviraju se nježni hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Odaberi In-Shower koji ti najbolje odgovara i uživajte u njegovanoj koži dok ste još pod tušem.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 39,90 kn/54,90 kn.

Posjeti missZDRAVA.hr