Obnovi kožu kremom od jabuka

Kada dođe ljeto, svi pohrlimo uloviti koju zraku sunčevog svjetla da popravimo ten. No treba znati da prilikom izlaganja kože suncu, odnosno ultraljubičastom zračenju, dolazi do promjena u strukturi kože u vidu gubitka vlažnosti, to jest isušivanja i stanjivanja kože, gubitka vezivnog tkiva, te upalnih reakcija
Vidi originalni članak

Sve te promjene dovode do gubitka elastičnosti kože, ispucanosti kože i starijeg izgleda kože. Dolazi do promjena u pigmentaciji, a zbog oštećenja pigmentnih stanica dolazi do nakupljanja pigmenta i stvaranja mrlja na koži.

Kako možeš sve to spriječiti? Jednostavan odgovor je izbjegavaj sunce. No sunce tijekom ljetnih mjeseci je teško izbjeći, pa moramo pribjeći drugim mjerama.

Preko dana potrebno je nanijeti prirodnu hidratantnu kremu kako bi spriječili gubitak vode u koži, a nije naodmet da krema sadrži i protuupalne sastojke koji sprječavaju oštećenje kože i vezivnog tkiva, a kad bi još krema imala i faktor zaštite od UV zraka bila bi idealna!

Preko noći potrebno je nanijeti nutritivnu kremu koja će omogućiti prehranu tvoje kože i njenu obnovu.

Rethyflex kreme za prirodni anti-ageing

Rethyflex je za tebe kreirao hydra cream, dnevnu hidratantnu krema koja sadrži ulje mrkve koje štiti od sunca (SPF6), prirodna ulja i ekstrakte koji djeluju protuupalno i revolucionarni sastojak PhytoCellTec, tj. ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber) koji ima iznimni anti-age učinak, uklanja bore i štiti kožu od štetnih utjecaja.

Za noć možeš koristiti Rethyflex nutritive cream koja prehranjuje i njeguje kožu, te potiče i omogućava obnovu, također je dodan revolucionarni PhytoCellTec. A ako trebaš zablistati u kratkom vremenu (prije večernjih izlaza) Rethyflex lifting mask u kratkom vremenu obnavlja kožu i čini je svježom i mladenačkom.

U svim kremama je PhytoCellTec, tj. ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber) koji sadržavaju faktore rasta koji djelotvorno potpomažu obnovu oštećene kože, te zaštitu kože od daljnjih djelovanja štetnih učinaka iz atmosfere, ali i sprječava starenje kože uzrokovanog stresom.

Posebna pozornost je posvećena prirodnom predznaku proizvoda, nisu dodani konzervansi niti umjetne boje.

2010. godina biti će godina u kojoj će kreme temeljene na matičnim stanicama biti najtraženije u svijetu. Pridruži se i ti sve većem broju ljudi koji koriste matične stanice u obnovi i pomlađivanju vlastite kože.

Više info na: www.anti-age.hr

Posjeti missZDRAVA.hr