Moj makeover nosa

Pogledaj mali makeover naše čitateljice Ljiljane koja je uklonila grbicu na nosu i podignula nosni vršak, te kako sama kaže konačno ima nos kakav je oduvijek željela
Vidi originalni članak

Naša čitateljica Ljiljana (25) je na natječaju osvojila korekciju nosa filerima u Poliklinici Sinteza. Mjesec dana nakon korekcije provjerili smo kako je zadovoljna novih izgledom svog nosa.

'Jako sam zadovoljna, korekcija je trajala samo deset minuta, uklonjena je grbica na korijenu nosa i malo mi je podignut nosni vršak. Odmah sam mogla ići kući, a nuspojava gotovo da i nije bilo, osim laganog crvenila koje je prošlo za dan, dva'.

Motivi za prijavu na korekciju nosa

'Nikad nisam voljela svoj nos i oduvijek sam željela mali i prćasti nos. Moj novi nos se sviđa svima, prijateljima i mojoj obitelji i stalno dobivam komplimente za novi izgled', ispričala je Ljiljana, inače studentica ekonomije.

Tko može na korekciju nosa?

'Za korekciju nosa nema dobne granice, od punoljetnosti na dalje. Osobe s iskrivljenim i sedlastim nosom su dobri kandidati za korekciju filerima. Također, filerima se mogu ispuniti i brazde između obrva, različite asimetrije, udubljenja. Neki se odlučuju na korekcije i nakon operacije koja nije bila uspješna', kaže prof.dr.sc. Gjurić.

Korekcija nosa bez operacije radi se na dva načina: pomoću filera koji sadrže hijaluronsku kiselinu i tada traje samo pet minuta, ili se uzima vlastito masno tkivo pa tada korekcija traje nešto duže, oko pola sata.

Korekcija nosa je samo privremeno rješenje, a njezini učinci traje od godinu do dvije, što ovisi o preparatu koji se koristi i o samom tkivu pacijenta.

Korekcije nosa u samo pet minuta, bez operacije i anestezije u svijetu su postale trend među poznatim zvijezdama koje žele privremenu promjenu izgleda, a kod nas se mogu napraviti u zagrebačkoj Poliklinici Sinteza, na adresi Folnegovićeva 1c.

Pročitaj kako prirodno povećati grudi.

Više info: www.poliklinika-sinteza.hr

Posjeti missZDRAVA.hr