Dobitnici Male škole sauniranja!

U nagradnom natječaju u kojem su se dijelila dva mjesta u Maloj školi sauniranja u Termama Tuhelj, Zdrava Krava odabrala je dvoje dobitnika. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o svim detaljima pohađanja škole sauniranja
Vidi originalni članak

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti jedno od dva mjesta u Maloj školi sauniranja u Termama Tuhelj. Sudionici su trebali u komentarima napisati koja im je sauna najdraža i zašto baš ta. Mi smo izabrali dva najkreativnija komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o svim detaljima pohađanja škole sauniranja. Dobitnici su: anasrce1 i Niksla

Ubrzava metabolizam i smanjuju tjelesnu težinu

Vrati vitalnost i izgubljenu energiju prijavom u školu sauniranja Termi Tuhelj - najsveobuhvatniji wellness program osmišljen isključivo za žene. Prolazeći malu školu sauniranja osim ugodnog opuštanja i detoksikacije organizma ojačat ćeš imunitet, srce i krvožilni sustav, smanjit bol i napetost mišića, ubrzati metabolizam te smanjiti tjelesnu težinu.

S obzirom na mnoštvo relaksirajućih sadržaja i blagodati koje mala škola sauniranja Termi Tuhelj pruža ovaj jedinstven program koji će postati hit ovoga proljeća. Piling tijela solju, blatni oblozi, šetnja toplo-hladnom stazomza poticanje cirkulacije, detoksikacija s algama, čokoladni oblozi, relaksacija na vodenim krevetima i ljuljačkama, medena maska za tijelo, mjerenje minerala i vitamina i savjetovanje stručnjaka samo su dio sadržaja male škole sauniranja koja se održava u Termama Tuhelj.

Savjeti stručnjaka pri izboru saune

Mala škola sauniranja osim teoretskog dijela i raznih edukativnih saznanja uključuje i praktičan dio - boravak u raznim tipovima sauna u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Mala škola sauniranja trajat će od 23. travnja do 14. svibnja 2013. svakog utorka od 18 do 22 sata, a polaznicima su na raspolaganju i stručnjaci s raznih područja orijentirani na zdrav način života.

Prvi utorak bit će posvećen čarima sauniranja te će se otkrivati što je sauna, zašto se sauniranje preporučuje, kako se pravilno saunirati, koji su pozitivni učinci saune, koliko često se sauna preporučuje i kojim redoslijedom. Drugi utorak održat će se Ladies detox day namijenjen temeljitom čišćenju organizama od toksina ili detoksikaciju. Poslije sauniranja dolazi do detoksikacija jetre i bubrega, poboljšanja cirkulacije i protoka limfe, regulacije probave, povećanja koncentracije i elana, jačanja imuniteta, lakšeg podnošenje stresa i svakodnevnih obaveza, poboljšavanja kože lice i tijela i zdravijeg izgleda. Program uključuje razne tipove sauna od Lanconium saune, solne, blatne do duple parne saune, šetnje toplo-hladnom stazom i završno opuštanje u whirpoolu.

Dubinsko čišćenje tijela

Trećeg utorka bit će Ladies beauty day posvećen opuštanju, relaksaciji i njezi kože. Obuhvaća kombinaciju raznih sauna, ledeni bazen, whirpool i zeleno odmaralište u kojem stručnjaci savjetuju kako da tijelo i koža uvijek budu lijepi i koje preparate je uputno koristiti. Zadnji utorak Ladies health day, obuhvaća opuštanje i relaksaciju, savjete stručnjaka o tehnikama za poboljšanje zdravlja i stanja tijela.

Također, uključuje kombinaciju različitih sauna, blatnih obloga za dubinsko čišćenje tijela, odmor na ljuljačkama upotpunjeno zdravim napitcima za čišćenje organizma, mjerenje minerala i vitamina u tijelu, opuštanje uz ugodno opuštajuću glazbu i pogled na uspavane zagorske brežuljke. Svijet sauna u Termama Tuhelj je najveći prostor sauna u Hrvatskoj (ukupno 7 različitih sauna i novootvorenom panoramskom saunom) s bogatom ponudom dodatnih sadržaja za relaksaciju, wellness barom i odvojenim prostorijama za opuštanje, vodenim krevetima i ljuljačkama.

Malu škola sauniranja može pohađati deset žena, a sve detaljnije informacije o tretmanima uključenim u školi koji se mogu koristiti zasebno ili u raznim kombinacijama doznaj ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr