Hidratantnu kremu nanosi ujutro

Jesi li znala da se hidratantnu kremu preporučuje nanositi ujutro, nakon umivanja i čišćenja lica? Ovaj tip njege namijenjen je svim ženama, bez obzira na dob, jer koži daje prijeko potrebnu svježinu. Portal Budi.IN ti donosi sve o hidratantnim kremama
Vidi originalni članak

Kako odabrati pravu kremu?

Samo jedan posjet drogeriji ili parfumeriji je dovoljan da se izgubiš među mnoštvom hidratantnih krema. Matirajuće, one koje daju sjaj, s biljnim ekstraktima, s kompleksima protiv bora, s kolagenom ili pak uljem makadamije... izbor je uistinu velik.

Prije svega, važno je da odrediš svoj tip kože. Masna koža je sklona sjaju, upalnim procesima u obliku prištića i akni, a suha pak perutanju i osjećaju zatezanja. Mješovita koža ima suhe obraze, ali masnu T-zonu. Svaki tip kože treba hidrataciju, stoga nemoj zaboraviti na nju.

Hidratantnu kremu nanosi ujutro

Hidratantnu kremu se preporučuje nanositi ujutro, nakon umivanja, a prije šminkanja. Potrebno ju je ostaviti da se dobro upije prije nego li naneseš puder, jer tako će dulje trajati i neće ostati mrlje na licu. Iako si možda više puta čula kako su univerzalne kreme najbolje, već po ulasku u pubertet uvjerit ćeš se da to nije tako. Univerzalne kreme dobra su opcija za grubu kožu poput laktova i koljena ili kao dodatna njega za ruke, ali koži tvog lica potrebne su drugačije teksture.

Više informacija saznaj na www.budi.in

Posjeti missZDRAVA.hr