Dočekaj 2012. na Opatijskoj rivijeri!

Doček Nove godine svakako je najraznolikiji u Opatiji – od elegantne večere pod kristalnim lusterima hotela Kvarner do dočeka na bazenu ili sauni Five Elements Wellness&Spa Ambasador
Vidi originalni članak

Uz dobru glazbu i DJ-a, probrane delicije i sa čašom pjenušca u ruci, hedonistički se prepusti užicima, ugodno se smjesti u vodenom krevetu i zamisli lijepe želje za nadolazeću godinu.

U svim Liburnia Riviera Hotelima očekuje te blagdanski ugođaj, svečana večera s pjenušcem, glazba i ples, animacijski program i još mnogo toga. Dobra zabava je zagarantirana!

Za ljubitelje zabave na otvorenom tu je i doček uz pop hitove Gibonnija na Ljetnoj pozornici, a smještaj možeš pronaći u jednom od Liburnia Riviera Hotela.

Priušti sebi jedinstven i nezaboravan doživljaj

Prvim danom nove 2012. godine opusti se uz klasične zvuke Zagrebačkog kvarteta koji, prema uzoru na onaj bečki, nastupa na Novogodišnjem koncertu u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 01. siječnja 2012. s početkom u 10 sati.

Ulaznice možeš rezervirati pozivom na rezervacijski centar: +385 51 710 444. Pogledaj bogati izbor novogodišnjih aranžmana koje su pripremili samo za tebe i rezerviraj svoj savršeni doček Nove 2012.

Saznaj više informacija na www.remisens.com ili rezerviraj ponudu putem:

Posjeti missZDRAVA.hr