Astral ti donosi veliku sanjaricu!

Sigurno ste već sanjali da vas proganjaju strašni likovi od kojih ne možete pobjeći, da vam ispadaju zubi ili da letite ili padate, a ako vas zanima što to točno znači i što biste trebali napraviti na javi, ne propustite najnoviji rujanski broja Astrala. Donosimo veliku sanjaricu s više od 60 tumačenja najčešćih snova, objašnjenja snova kroz velikane poput Freuda i Junga pa sve do moderne teorije snova te veliki intervju s psihoterapeutkinjom Irenom Jurjević koja objašnjava kako snove zapamtiti, na koji način ih tumačiti te na što upozoravaju na javi
Vidi originalni članak

U dijelu Astrala koji se bavi zdravljem Astral donosi mnogobrojne recepte za najzdravije i najukusnije smoothieje koje i sami možete napraviti. Uz iscrpne recepte napravite vlastite smoothieje uz koje ćete s lakoćom smršavjeti, pročistiti organizam, smoothieje za dijabetičare, za podizanje energije ili one s kojima je najbolje započeti dan. Pročitajte i sve o popularnim zelenim kašastim sokovima Viktorije Boutenko uz koje ćete lako i brzo očistiti organizam. 

U najnovijem broju pronađite sve o refleksologiji dlanova, odnosno otkrivamo sve točke na dlanu koje su povezane sa svim organima u tijelu. Nježnim pritiskom i masažom tih točaka tijelo možete dovesti do stanja potpune opuštenosti, vratiti u ravnotežu određeni organ ili smanjiti bolove u rukama.

Velika astroprognoza za sve znakove

Kao i uvijek najbolji astrološki i ezoterijski magazin u Hrvatskoj donosi i veliku astro prognozu za sve znakove Zodijaka za rujan te veliki astroprofil Djevica. Iskusna astrologinja Vesna Narata za vas je pripremila i temu koja otkriva kako svaki od znakova proživljava prekid, a kakvi su kad varaju u vezi. Astrologinja Vlasta Pečanić donosi analizu natalnih karata čitatelja, objašnjava utjecaj Venere na svaki znak te tumači natalnu kartu Angeline Jolie.

Atlas ljudskih emocija

Za vas smo pripremili i veliki atlas ljudskih emocija iz kojih možete vidjeti u kojem dijelu tijela se ispoljavaju emocije poput sreće, tuge, anksioznosti, depresije, ljubavi, ponosa, gađenja, a iz zabavnih neuroloških testova saznajte kako vas mozak i osjetila varaju te što trebate poduzeti.

Za kraj tu su i recepti sa sve popularnijim chia sjemenkama, za koje znanstvenici tvrde da su hrana 21. stoljeća, a u Astralu možete pronaći i mnogo iscrpnih i utješnih Mevludinovih odgovora na sva vaša pitanja.

Posjeti missZDRAVA.hr