Anticelulitni tretman osvojili su...

Zdrava Krava daruje registrirane korisnike koji su u igri darivanja u petak 29. siječnja točno odgovorili da stručni tim TwinTime Health&Wellness Cluba čine liječnici, nutricionisti, fizoterapeuti, kineziolozi i kozmetičari
Vidi originalni članak

Pet najbržih na dar dobiva analizu tjelesne kompozicije i anticelulitni tretman u TwinTime Health&Wellness Clubu u zagrebačkom Kaptol Centru, gdje na tretmane podrške mršavljenju idu i Ines i Boris, sudionici akcije "Mršavimo zajedno".

Prvih pet koji su točno odgovorili i osvojili analizu tjelesne kompozicije i anticelulitni tretman su:

Tomislav Pancirov
Marijana Grošić
Đurđica Briški
Matias Blagus
Ana Crljen Galović

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Prije mršavljenja pogledaj tijelo iznutra

Sofisticirani kompjuterski program za analizu tjelesne kompozicije i osmišljavanje individualiziranog programa skladnog i  ciljanog mršavljenja E.J. Multiprogram nudi plansko holističko rješenje i za najkompleksnije estetske probleme. U kreiranju ovog programa sudjelovali su informatičari, tehničari, liječnici i kozmetičari.

E.J. Multiprogram omogućuje:

  • digitalno određivanje tjelesne građe na osnovu 20 individualnih parametara - obujma na različitim dijelovima tijela, dijametra kostiju i debljine kožnog nabora
  • izračun indeksa tjelesne mase
  • precizno određivanje postotka masnog, mišićnog i koštanog tkiva te tjelesnih tekućina
  • određivanje idealne figure uz uporabu računala te unosa mjera klijenta
  • procjenu bazalnog metabolizma
  • stvarnu procjenu dnevnih potreba za energijom
  • grafičku obradu tjelesne kompozicije i sugestiju izgleda idealne figure uz optimalnu redukciju na pojedinim dijelovima tijela

Uz pomoć E.J. Multiprograma stručnjaci TwinTimea određuju tvoj najbolji put za postizanje zdravlja i idealne figure.

Klapp Thalmarin anticelulitni tretman

Klappova specijalna linija proizvoda za njegu kože Body Comfort namijenjena je borbi protiv prijevremenog starenja, gubitka čvrstoće i tonusa kože. Uz proizvode za kućnu njegu za uklanjanje celulita, linija sadrži i proizvode za poseban tretman na bazi cimeta i bazge za aktivaciju metabolizma i uklanjanje štetnih tvari.

Klapp Thalmarin anticelulitni tretman sastoji se od pilinga tijela, anticelulitne maske te anticelulitne masaže. Maska sadtži aktivne tvari kaolin, alge, mineralne soli i mentol. Učinkovito ubrzava proces detoksikacije organizma, vraća tonus koži i potiče razgradnju masnoće u vezivnom tkivu. Tretman traje sat vremena.

Više info: www.twintime.net

Posjeti missZDRAVA.hr