Dobitnici vrijednih poklon paketa!

U našem nagradnom natječaju koji je trajao od 17. do 24. srpnja u 11 sati čitatelji su mogli osvojiti Encian poklon paket. Sve što su trebali napraviti je u komentarima napisati koja je njihova najzdravija prehrambena navika. Najboljih pet odgovora nagradili smo s vrijednim Encian paketom
Vidi originalni članak

Dobitnici

Dobitnici Encian poklon paketa su: trulavisnja, bibakuk, Raketica, mahunica i dudilo. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrade.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Možeš li zamisliti život bez vlakana?

Isprobaj ukusne i hrskave Fiber Up mekinje, pospješi probavu i zadrži vitku liniju. Čak i ako možeš zamisliti život bez vlakana, savjetujemo ti da to ne učiniš jer život bez vlakana nije lijepa slika. Vlakna su potrebna našim tijelima. Priroda ih je zadužila da pospješuju i reguliraju našu probavu te da se pobrinu za čišćenje organizma. Zato je dobro imati obilje vlakana u našoj prehrani i konzumirati ih što više, posebno ujutro, prilikom doručka.

Svima vama koji ne možete zamisliti život bez vlakana, ali i onima koji ne mare previše za probavu, dobro će doći Fiber Up - novi proizvod vodećeg domaćeg proizvođača dodataka prehrani, Enciana. Fiber Up su pšenične mekinje obogaćene vlaknima. Dobivaju se iz vanjske ljuske zrna pšenice što znači da su bogate celulozom, vlaknima, mineralna i vitaminima. Zbog visokog udjela vlakana i kvalitetnih tvari, Fiber Up pomaže u normaliziranju rada crijeva. Dodatno, Fiber Up ima blagotvorno djelovanje na razinu šećera i kolesterola te produljuje osjećaj sitosti. To znači da ćemo dulje moći bez hrane, a to pak znači vitkiju liniju koja je, priznat ćete, imperativ u ove proljetne dane.

Osim blagotvornog utjecaja na probavu, liniju i općenito stanje organizma, vrijedi spomenuti i hrskavu teksturu Fiber Up mekinja. Samo ih pomiješaj s mlijekom ili jogurtom i spremila si doručak koji će ti biti ukusan i na kojem će ti tvoje tijelo biti zahvalno. S obzirom na to da se preporučuje dnevni obrok od najmanje 10 grama vlakana pšeničnih mekinja, možemo ti samo preporučiti da Fiber Up mekinje uvrstiš u jutarnju rutinu i konzumiraš ih tijekom svakog doručka. Dan je najbolje započeti ukusnim obrokom, a ako je uz to doručak i zdrav, tim bolje, zar ne?

Posjeti missZDRAVA.hr