Kuhaj u ritmu jeseni!

Ako su tvoji gosti uvijek oduševljeni jelima koja im pripremiš, oduševi i nas! Poigraj se jesenskim plodovima i napravi svoje originalno i zdravo slano ili slatko jelo, pošalji nam recept i fotografiju i ući ćeš u izbor za recept tjedna, a onda i za kuharicu sezone pa možeš osvojiti i vrijedne nagrade
Vidi originalni članak

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu jeseni?

  1. Pripremi svoj omiljeni jesenski recept
  2. Fotkaj gotovo jelo (ako nemaš digitalni fotoaparat, možeš upotrijebiti i fotić na mobitelu)
  3. Pošalji nam recept i fotografiju, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona na e-mail: mojrecept@zdravakrava.24sata.hr 
  4. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna i ime kuharice
  5. Sve tjedne pobjednice ulaze u konkurenciju za top-kuharicu sezone te osvajaju vrijedne nagrade... i svojih 15 minuta slave!

Svaki tjedan vrijedne nagrade!

Stručni žiri portala zdravakrava.24sata.hr i gastro.hr bira recept tjedna, a među njima na kraju sezone čitateljice biraju najbolju kuharicu jeseni, koja će dobiti i veliku nagradu.

Za recept tjedna također ćeš dobiti vrijedne nagrade: Zvijezda poklon paket (pogledaj proizvode u našem Zdravom izlogu!) i besplatnu izradu fotoknjige, dar Fototeke. Također, sve sudionice koje pošalju recept imaju pravo na 30 posto popusta pri naručivanju fotoknjige.

Fotoknjiga je knjiga koju sama dizajniraš od svojih fotografija, pomoću programa koji možeš skinuti s www.fototeka.hr. Skineš program, smisliš temu knjige, složiš fotke, upišeš komentare, a kad si zadovoljna svojim uratkom, klikneš na narudžbu i to je to. Kroz nekoliko dana fotoknjiga ti stiže na odabranu adresu.

Pogledaj uvjete sudjelovanja!

Recepte tjedna objavljujemo ponedjeljkom na Zdravoj Kravi!

Posjeti missZDRAVA.hr