Odabrani dobitnici vege paketa!

U našem nagradnom natječaju koji je trajao do 09. listopada, Zdrava Krava odabrala je deset dobitnika Vegetariana poklon paketa. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade
Vidi originalni članak

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti jedan od deset vegetarijanskih poklon paketa u kojima se nalazi vege narezak, hrenovke i burger. Sudionici su trebali u komentarima napisati koji je njihov najdraži vegetarijanski obrok. Mi smo izabrali deset najkreativnijih komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: azra, lepid, doroteica, grasevina9, sanja07, dadoitea, dudilo, bogatstvo, natasa85 i MonikaSa.

Zdrava hrana svakog dana

Nakon nekoliko godina izbivanja, dobro poznati domaći proizvođač bezmesnih narezaka vratio se u gotovo sve veće prodajne centre. Od sada, Vegetariana proizvode možeš pronaći na policama Super Konzuma, Interspara, Bille, Mercatora te Metro-a. Svjedoci smo sve veće brige o zdravlju i kvaliteti života.

Trend zdrave prehrane nalazi se u punom zamahu, a marka Vegetariana savršeno osluškuje potrebe suvremenog potrošača. Proizvodnjom kvalitetnih proizvoda za brz i zdrav obrok, već dugi niz godina uspješno opravdava zadobiveno povjerenje potrošača. Pored narezaka, na policama možeš pronaći i bezmesne Fit hrenovke, namaze od  šampinjona, maslina i tartufa te Fit burgere. Ukusni će proizvodi u potpunosti zadovoljiti nepca i najvećih gurmana, istodobno vodeći brigu o tvom zdravlju.

Bez pojačivača okusa i umjetnih bojila

Svi proizvodi marke Vegetariana ne sadrže GMO sastojke, pojačivače okusa te umjetna bojila, dok samu bazu čine sojini i pšenični proteni. Također, s obzirom na užurbanu svakodnevicu s kojom se suočava velika većina populacije, važno je spomenuti i izuzetno jednostavnu pripremu bezmesnih obroka. Odaberi svoj Vegetariana proizvod i obogatite svoj dnevni jelovnik zdravljem!

Prati Vegetarianu na Facebooku, a više informacija možeš doznati i na njihovoj web stranici vegetariana.hr ili ih kontaktirati putem e-maila: info@vegetariana.hr.

Posjeti missZDRAVA.hr