Džemovi iz Dalmacije osvojili su svijet

Dida Boža namazi i džemovi su hrvatski proizvod, a pripremaju se prema originalnim dalmatinskim recepturama u strogo kontroliranim pogonima gdje se, primjerice, svaka smokva ručno otvara i pregledava kako bi džem bio vrhunske kvalitete. Visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno branih plodova daje im punu i osobitu aromu
Vidi originalni članak

"Sjećam se kako je dida uvijek govorio 'Priroda je u najmanjemu najveća', stoga je i moja želja da u ovim malim staklenkama prepoznate najveća bogatstva koja priroda može pružiti", unuk Dide Bože, direktor tvrtke Hermes International d.o.o. Dida Boža je brend tvrtke Hermes International d.o.o., koja se bavi proizvodnjom i distribucijom prirodnih i zdravih džemova i namaza vrhunske kvalitete.

Visok udio ekološki uzgojenog voća

Brend Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke Hermes International, proizvođača namaza i džemova Dida Boža. Rođen u Dalmaciji, cijeli svoj život posvetio je uzgoju smokvi, maslina i vina. Dida je bio sretan, druželjubiv i uvijek nasmiješen čovjek koji unatoč teškom radu na užarenoj dalmatinskoj zemlji nikada nije prigovarao. Nažalost, njega više nema pa ne može vidjeti koliko su njegov velik trud i ljubav prema prirodi nadahnuli njegovog unuka da s jednakim žarom i ljubavlju nastavi uzgajati i proizvoditi voće na način kako je on to činio.

Dida Boža namazi i džemovi su hrvatski proizvod, a pripremaju se prema originalnim dalmatinskim recepturama u strogo kontroliranim pogonima gdje se, primjerice, svaka smokva ručno otvara i pregledava kako bi džem bio vrhunske kvalitete. Visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno branih plodova daje im punu i osobitu aromu.

Dida Boža namazi i džemovi su prepoznati u cijelom svijetu i konzumiraju ih na području Sjedinjenih Američkih Država, Europe, Afrike i Azije. Oduševili su potrošače i osvojili neke od najcjenjenijih nagrada na međunarodnim sajmovima hrane.

Posjeti missZDRAVA.hr