Jesenski crumble od jabuka i krupno mljevenih badema

Guliver/Shutterstock
Jabuke oguli, očisti i nasjeckaj na sitne kockice, pomiješaj s rumom, šećerom i pudingom od vanilije. Premaži kalup maslacem i rasporedi jabuke. U jednu posudu stavi maslac, šećer, brašno, zobene pahuljice, bademe i cimet pa rukama umijesi dok tijesto ne postane mrvičasto. Mrvice ravnomjerno rasporedi po jabukama pa peci na 200 stupnjeva Celzijevih 15 do 20 minuta, dok mrvice ne porumene.
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 4 jabuke
  • 2 žlice ruma
  • 30 g pudinga od vanilije
  • 100 g maslaca

crumble Brzo i jednostavno: Crumble sa smrznutim šumskim voćem

  • 80 g šećera
  • 80 g brašna
  • 100 g zobenih pahuljica
  • 120 g krupno mljevenih badema
  • žličica cimeta

jabuke Ono što nisi znala o jabukama: Čiste crijevne džepove i imaju duhovnu poruku

Posjeti missZDRAVA.hr