Čoko iznenađenje iz "Tvornice radosti"!

Ako si ljubitelj čokolada ova će te vijest razveseliti! Zvečevo je povećao pakiranje svojih najprodavanijih okusa čokolada - mliječne, sa sjeckanim lješnjacima, lješnjakom-bademom-grožđicama te fini noisette, pa sada za prosječnu cijenu čokolade od 100 g dobivaš čokoladu od 120 g
Vidi originalni članak

Veća čokolada, ista cijena!

Po tko zna koji put Zvečevo hrabro postavlja "nova tržišna pravila" kad je u pitanju čokolada. Samo za tebe samo povećali čokoladu! Da, povećali čokoladu!

Povećanjem Mikado čokolada, vjerni potrošači će za prosječnu cijenu čokolade od 100 g dobiti čokoladu od 120 g.

Najprodavanije okuse čokolada povećali smo sa 80 g na 120 g te sada mliječnu čokoladu, sa sjeckanim lješnjacima, lješnjakom-bademom-grožđicama te fini noisette imamo u velikim pakiranjima od 120 g.

To je za sve čokoljupce koji žele bezgranično uživati! Čokoladno veličanstvo još od 1921. godine!

Zadovoljstvo kupaca je najveća nagrada

Mikado čokolade su čokolade vrhunske kvalitete. Imamo kvalitetu, znanje i nevjerojatnu energiju što su potrošači prepoznali, a to dokazujemo 90-tim rođendanom! Još od 1921. godine primjenjujemo najviše standarde kvalitete pri proizvodnji proizvoda.

Korištenjem najkvalitetnijih sastojaka te stalnim proizvodno-procesnim poboljšanjima naši proizvodi stalno zadržavaju vrhunsku kakvoću. Posjedujemo stroge svjetske certifikate kvalitete koji potvrđuju primjenu visokih kriterija kao i mnogobrojne nagrade i priznanja iz cijelog svijeta. No naša najveća nagrada je zadovoljstvo naših kupaca.

Zvečevo raste zbog tebe!

Zvečevo je renomirana tvrtka koja je na domaćem tržištu te na tržištu susjednih zemalja izgradila čvrstu poziciju, zahvaljujući svojim snažnim trgovačkim markama čokolade: Mikado, Samo ti, Volim te, Super, Mond itd. te alkoholnih pića: Vinjak Trenk, Domaći Brandy, Jubilarni Brandy i Barun gorki biljni liker i Rum.

Krovni brand Zvečeva je Mikado – prva u svijetu čokolada s rižom. Bez tvog povjerenja ne bi bilo ni Zvečeva! Pozdrav iz Tvornice radosti i slasti!

U nagradnoj igri koja je trajala od 14. do 20. veljače tri najsretnije dobitnice koje su osvojile čokoladni poklon paket od Zvečeva su: Lea Slukan, Sanja Mijić i Suzana Antunović. Sretne dobitnice ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Više info na: www.zvecevo.hr

Posjeti missZDRAVA.hr