Svoj novi bicikl odaberite na Mondu

Mondo vam nudi odličnu ponudu bicikala po super cijenama. Odaberite model koji će odgovarati vašem životnom stilu te izaberite između Gianta, Nakxusa, Kettlera i drugih.
Vidi originalni članak

Ovog proljeća na jednom mjestu odaberite bicikl za sebe! Mondo vam nudi MTB, cross/trekking, city, ali i dječje bicikle više od 10 vrhunskih proizvođača.

Bicikli već od fantastičnih 699,99 kn

Osim što bicikl kupujete prema veličini rame i kotača, važno je prilagoditi ga i svom životnom stilu. Za zahtjevnije terene odaberite MTB bicikle već od odličnih 699,99 kn. 

Ako tražite bicikle za gradsku vožnju, no tu i tamo ipak volite pobjeći iz gradske gužve i uživati u šumskim terenima, cross/trekking bicikli savršen su odabir za vas. Gradske bicikle za nezahtjevne vožnje možete pronaći već od 799,99 kn.

Svoje najmlađe razveselite bojama, košarama, resicama i ostalim dodacima na biciklima i to već od 219,99 kn

Na Mondu odaberite idealnu veličinu i namjenu bicikla te svog novog ljubimca na dva kotača kupite po odličnim cijenama.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Posjeti missZDRAVA.hr