Rezerviraj 21. rujna za najbolju obiteljsku zabavu, a ne zaboravi povesti i ljubimce!

Unsplash
Otkrijte kako psi tragači pomažu u slučaju nesreće, okušajte se u prolaženju staze s preprekama uz pomoć psa vodiča i zajedno sudjelujte u humanitarnoj plogging utrci!
Vidi originalni članak

Jedino bolje od sportskih aktivnosti u kojima uživamo s obitelji su sportske aktivnosti u kojima uživamo s obitelji i psima! Zato povedite svog ljubimca na EKOTLON: REUSE&RECYCLE u subotu 21. rujna na Bundek te se zajedno pridružite plogging utrci humanitarnog karaktera. Osim što možete sudjelovati u humanitarnoj utrci, na ovom zabavnom festivalu edukacije, održivosti i inkluzivnosti čeka vas i pregršt radionica. 

Klinci će sigurno uživati u kutku "Šapice pričalice" gdje će ih dočekati terapijski psi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet. Svi posjetitelji mogu se okušati u prolaženju staze s preprekama uz vodiča i tumačenje trenerice i instruktorice pasa pomagača Lane Glavan koja će također sudjelovati u canicross plogging utrci. 

Zato rezerviraj 21. rujan za EKOTLON: REUSE&RECYCLE festival i odličnu zabavu!

 

Pozivamo vas da se i ove godine zabavite na EKOTLON: REUSE&RECYCLE festivalu edukacije, održivosti i inkluzivnosti te uživate u humanitarnoj plogging utrci te besplatnim radionicama! U organizaciji 24sata i portala missZDRAVA, EKOTLON: REUSE&RECYCLE okuplja male i velike, obitelji i samce, kućne ljubimce i sve koji se žele u opuštenoj atmosferi baviti sportom, družiti i zabaviti, ali ponešto i naučiti.

Pridružite nam se na utrci 21. rujna na Bundeku na jednoj od tri duljine staza za trčanje: Maxi (5 km), Obiteljska (1.8 km) i Canicross (3.3 km), pet friendly stazi na kojoj mogu sudjelovati trkači sa psima. Prije samog trčanja posjetitelji će se moći pripremiti za utrku u stretch zoni, a imat će priliku i naučiti od fitness stručnjaka detalje o tehnici trčanja i prevenciji ozljeda. 

Osigurajte svoje mjesto u utrci na vrijeme uplatom kotizacije OVDJE, a sav prihod od prodaje kotizacija odlazi u humanitarne svrhe, ove godine Karate klubu osoba s invaliditetom Sveta Nedelja.

Čak i ako niste spremni za trčanje, pridružite nam se na Bundeku 21. rujna, zabavite se uz besplatne radionice i (p)ostanite dio velike zelene Ekotlon zajednice!

Organizatori Ekotlona su 24sata i missZDRAVA, a ponosni partneri projekta su Konzum, HEP, OTP banka, INA, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, JYSK, PIK Vrbovec, Hrvatska pošta, Pet centar, Fina. Projekt podržavaju Vrtni centar Flora, Interzero, Humana Nova, Consultare i Eko Taxi. 

Posjeti missZDRAVA.hr