Sve za sport uz 20% popusta do 7.4.

Uštedite 20% do 7. travnja u podne na sportsku kolekciju: Umbro, Champion, Ellesse, Sergio Tacchini i Action Sport. Dostava je besplatna za kupovinu iznad 100 kn.
Vidi originalni članak

Mondo vam predstavlja novu kolekciju sportskih brendova Umbro, Sergio Tacchini, Champion, Ellesse i Action Sport. U ponudi su i dječje te ženske role Action Sport po super cijenama.

Odaberite donje dijelove trenirke, majice s kapuljačom, kratke hlače, kvalitetne pamučne majice, tenisice za nogomet, trčanje i slobodno vrijeme, role uz cijene snižene za 20% do 7. travnja u podne. Za svaku narudžbu u iznosu iznad 100 kn, dostava je potpuno besplatna!

Na vama je da odaberete boju i model jer samo vas jedan klik dijeli od narudžbe izravno iz vašeg doma. Posjetite Mondo i pogledajte novu kolekciju.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 100 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Posjeti missZDRAVA.hr