Vrati prirodni kolagen i učvrsti kožu!

Icoone tehnologija se primjenjuje pri tretiranju lica i tijela, a poboljšava mikrocirkulaciju krvi i limfe, potiče lipolizu i obnavlja prirodni kolagen. Tretman Icoone tehnologijom možeš isprobati u Figurella centrima u  Zagrebu i Zadru
Vidi originalni članak

Patentirana tehnologija ICOONE je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši 1180 mikrostimulacija na svaki kvadratni centimetar tijela. Nova metoda mikroalveolarne stimulacije omogućava kontinuirano djelovanje na fraktalnu strukturu masnih stanica i izvanstanične mreže. Ovo saznanje daje novi pristup teoriji o tkivu i njegovim komponentama i omogućuje novo rješenje u tretmanu za smanjenje celulita i lokaliziranih masnoća. Tehnologija Icoone koristi posebno patentiranu Roboderm tehniku koja djeluje pomoću ručnog nastavka s dva valjka, a svaki je opremljen sa mnogo mikroalveola koje stvaraju više mikroalveolarnih stimulacija vakuola u tkivima. Na taj se način postiže 1180 mikrostimulacija na svaki centimetar kvadratni kože. Inovacija koju ovaj aparat čini još posebnijom je simetrična aplikacija s dva ručna nastavka ROBOTWINS.

Zahvaljujući tim motoriziranim valjcima (robotwins) moguća je potpuno simetrična njega cijelog tijela. Icoone poboljšava mikrocirkulaciju krvi i limfe, potiče lipolizu i obnavlja prirodni kolagen.

Tretman se sastoji od dva dijela:

  • Bazni, koji traje 20 minuta, usredotočen je na osnovne probleme tkiva (celulit, edemi), te fokus program koji se primjenjuje na problematičnim dijelovima tijela (unutarnja strana bedara, nadlaktice, spuštena stražnjica). Zahvaljujući podesivim parametrima tretman se personalizira prema potrebama svakog pojedinca, a time i daje optimalne rezultate. Rezultati su vidljivi već nakon prvih tretmana, a za kompletan rezultat potrebno je provesti cjelokupni program.
  • Količina, vrijeme trajanja i učestalost tretmana se prilagođava svakoj osobi individualno ovisno o rezultatu koji se želi postići. Roboderm tehnologija djeluje blago na tkivo, što znači da se tretmani mogu provoditi svaki dan kako bi rezultat bio još bolji.

Tretmani na tijelu:

  1. Celulit - mikroalveolarna stimulacija potiče izmjenu stanične i izvanstanične tekućine i stimulira lipolizu sa izuzetnim rezultatima.
  2. Lokalizirane masnoće - primjenjuje se Fokus program koji stimulira područja sa povećanom masnoćom čime se postiže izuzetan rezultat.
  3. Oblikovanje tijela - omogućuje preoblikovanje i gradi skladno tijelo.
  4. Opuštena koža - stimulacijom fibroblasta potiče stvaranje novog kolagena i vraća prirodni tonus kože.

 

Tretmani na licu:

 

  1. Bore - smanjuje jako izražene bore, čak i na najosjetljivijim predjelima, reaktivira elastin i potiče obnovu prirodnog kolagena.
  2. Konture lica - oblikuje crte lica i ponovno otkriva njihovu skladnost.
  3. Opuštena koža - vrši drenažu, vraća tonus i sjaj koži. Definira oblik usana—lifting efekt.
Posjeti missZDRAVA.hr