Zdrava Krava te daruje za Dan žena

Potekla iz farmaceutskog svijeta, ekspertiza Biopha Laboratorija stvorila je novu liniju proizvoda koji su 100 posto u skladu s odgovarajućim ekološkim i biološkim kozmetičkim standardima te su certificirani ECOCERT-om
Vidi originalni članak

Linija Biopha Organic proizvoda je stvorena:

  • na bazi aktivnih sastojaka iz bio uzgoja (aloe vera, karite maslac i arganovo ulje),
  • bez GMO-a,
  • bez sintetskih konzervansa (parabena, fenoksietanola),
  • bez silikona i PEG-a,
  • bez boja i sintetskih parfema,
  • bez sastojaka na bazi klora ili derivata klora,
  • bez aluminija,
  • proizvodi nisu testirani na životinjama.

Biopha Organic proizvodi sadrže 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla, s iznimno ugodnim teksturama te nježnim i svježim mirisima koji omogućuju njegu svih tipova kože.

Ekološka proizvodnja i ambalaža čuvaju okoliš

Biopha Organic štiti okoliš zahvaljujući ekološkoj proizvodnji i uporabi reciklirajuće i ekološke ambalaže (reciklirajuća pakiranja, ekološke naljepnice te pakiranja u kartonskoj ambalaži PEFC ).

Također, Biopha Organic je angažirana u poticanju održivog razvoja kako bi naša priroda ostala što duže netaknuta i zaštićena.

U nagradnoj igri koja je trajala do 09. ožujka, deset najsretnijih registriranih korisnika koji su osvojili Biopha Organic poklon paket su: Vilena Stanković Lenard, Diana Čupić, Valentina Presečki, Albina Hrnčević, Karolina Lončarić, Dragica Lazić, Ruth Nestić, Ena Jurakić, Marica Kajtazović i Davorka Belošević. Dobitnice će biti obaviještene putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade

Gel za tuširanje

Biopha Organic gel za tuširanje s mirisom citrusa, zelene jabuke i kruške posjeduje sve eko i bio certifikate. Kožu čisti nježno i temeljito. Formula bez sapuna i s fiziološkim pH faktorom, obogaćena je Aloe verom koja ima hidratantna i umirujuća svojstva te ekstraktom hibiskusa koji sprječava iritacije uz njegu epidermisa.

Gel za tuširanje odlikuje se prirodnim mirisom agruma i voća te na koži ostavlja nježan svjež i voćni miris. Rezultat je čista, njegovana i nježno parfimirana koža.

Šampon za kosu

Biopha Organic šampon za kosu s eko i bio certifikatima, nježno i učinkovito čisti kosu. Njegova formula je obogaćena inula maritimom i vitaminom E - biljnim vlaknima koja jačaju vlas i kosu čine sjajnom te štite od slobodnih radikala i vanjskih utjecaja.

Shea (karite) maslac i maslinovo ulje te proteini iz žitarica kosi daju sjaj i mekoću te čuvaju boju obojene kose, dok Aloe vera svojim hidratantnim i njegujućim svojstvima, kosu čini mekom i podatnom.

Losion za skidanje šminke

Testiran pod oftalmološkom kontolom, Bopha Organic losion s eko i bio certifikatima uklanja šminku, a postupak čišćenja pretvara u trenutak uživanja i iznimne ugode. Koža ostaje meka i svježa, zahvaljujući formuli obogaćenoj Aloe verom koja hidratizira kožu i čini je mekom i podatnom te ekstraktu hibiskusa koji nježno čisti kožu i tonificira epidermis.

Prirodni miris cvijeta naranče na koži ostavlja miris voća i svježine. Ovaj losion 2 u 1 za lice i ruke uklanja šminku i donosi osjećaj ugode i svježine.

Intimni gel

Biopha Organic intimni gel je testiran pod strogim ginekološkim kontrolama i formuliran bez sapuna, te posjeduje sve potrebne ekološke i bio certifikate. Koža postaje čista, a ravnoteža intimne flore nenarušena. 

Ekstrakt nevena njeguje i ublažava iritacije intimne flore, a cvjetna voda narančinog cvijeta na koži ostavlja svježi voćni miris. Rezultat je gel koji njeguje, ublažava iritacije i daruje osjećaj svježine na koži.

Mlijeko za tijelo s arganovim uljem

Biopha Organic hidratantno mlijeko za tijelo s eko i bio certifikatom, intenzivno hidratizira kožu. Aloe vera hidratizira i njeguje epidermis, arganovo ulje dubinski hrani kožu, a ekstrakt marelice štiti kožu i čini je nježnom i sjajnom.

Prirodni miris naranče na koži ostavlja ugodan miris voća i svježine. Fina i fluidna tekstura ovog mlijeka omogućuje upijanje odmah nakon nanošenja. Kožu čini svilenkastom, hrani je te uklanja osjećaj zatezanja.

Krema za ruke

Biopha Organic krema za ruke hidratizira suhe i oštećene ruke. Njena formula sadrži Aloe veru koja hidratizira i omekšava kožu te arganovo ulje koje hrani kožu i pomaže u borbi protiv vanjskih štetnih agensa.

Biopha Organic krema za ruke vraća mekoću i elastičnost koži ruku te pomaže u očuvanju njihovog mladenačkog izgleda.

Više informacija o Biopha Organic liniji potraži na adda.com.hr i na Facebook fan stranici Biopha Organic Hrvatska.

Posjeti missZDRAVA.hr