Zaigrani Rave voli djecu i željno očekuje obitelj koja će ga udomiti

Udruga Indigo
Aron zvani Rave nađen je zajedno sa sestrom prije nešto više od godine dana na ulicama Slavonskog Broda, bio je izuzetno slab, na klimavim nogama. Željan je ljudske paženje i vjerujemo da će naći novu obitelj.
Vidi originalni članak

Kada je Rave nađen, veterinari su rekli da se radi o rahitisu. Po dolasku u udrugu Indigo pružena mu je skrb i pravilna prehrana, dovoljno kretanja, počeo se psihički i fizički oporavljati, a spomenuti rahitis nestaje. 

Rave i njegova sestra bili su udomljeni prije nešto više od 2 mjeseca i nažalost vraćeni pod izlikom da su "nemogući psi" i ocjenom trenera "da se s njima ne može ništa napraviti".

U udruzi Indigo primjećuju da je Rave (Aron) jedno veliko srce željno druženja s ljudima. Na lajni lijepo hoda i slaže se sa svim psima. Rave treba osobu ili obitelj koja će vrijeme provoditi s njime u igri, šetnji i maženju. Djecu naprosto obožava. 

U udruzi su svjesni "da ne izgleda atraktivno", ali se iskreno nadaju da će netko doći do terena i podužiti se s njime. Vjeruju da će brzo osvojiti srce svog posjetitelja. Rave je cijepljen i čipiran. 

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ga, njemu i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.
 
Posjeti missZDRAVA.hr