Organske juhe su osvojili...

Zdrava Krava daruje 10 registriranih korisnika koji su u igri darivanja u četvrtak 18. ožujka točno odgovorili na pitanje ' Što sadrže Natur compagnie juhe'. Točan odgovor je 'povrće i začine', a najbrži su od tvrtke Pretti na dar dobili tri organske Natur compagnie juhe i dvije kocke
Vidi originalni članak

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojili tri organske Natur compagnie juhe juhe i dvije kocke (krem juha s začinskim biljem, krem juha od gljive, Asia krem juha sa curryem, povrtna kocka, kocka bazilika-timijan) su:

  1. Vanesa Derviš
  2. Marijana Grubiša
  3. Željka Kuzminski
  4. Denis Alessio
  5. Lea Linarić
  6. Tomislava Strsoglavec
  7. Ivana Gilja
  8. Martina Šorša
  9. Lidija Sorta
  10. Altea Beletić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Natur compagnie juhe

Juha je bitna za zdravlje. Povrće, osim što pomaže zdravlju srca, također u većini slučajeva sadrži i malo masnoća i kolesterola, tako da ga možeš koristiti i za održavanje normalne tjelesne težine, krvnog tlaka i kolesterola. Prema nekim istraživanjima, juha kao predjelo može smanjiti ukupni unos kalorija unesenih u glavnom obroku.

Natur compagnie juhe su potpuno prirodni i ekološki proizvodi bez dodanih pojačivača okusa, aroma i bojila. Nastale su na temelju dugogodišnjeg iskustva i istraživanja želja i potreba potrošača. Osim mlijeka, krem juhe ne sadrže namirnice životinjskog podrijetla, pogodne su i za vegetarijance, a ovisno o okusu ne sadrže laktozu, kvasac ili jaja.

Natur compagnie juhe su za sve one koji vole ukusnu, zdravu i prirodnu hranu, ali i one kojima nedostaje vremena za pripremu: mlade obitelji, studente i poslovne ljude. Proizvode možeš pronaći na policama zdrave hrane u boljim supermarketima i svim specijaliziranim trgovinama zdrave hrane.

Više info: www.pretti.hr

Posjeti missZDRAVA.hr