Modna revija inspirirana prirodom

Dizajneri Zoran Aragović, eNVy room, Ivica Klarić, Anamaria Ricov i Aleksandra Dojčinović u subotu, 21. svibnja, u Muzeju suvremene umjetnosti kroz svoje će kreacije pokazati kako to izgleda kada je moda inspirirana prirodom. Ova modna revija pod nazivom Green City Fashion Show dio je Green City Project-a, eko akcije kojom se želi potaknuti javnost na očuvanje prirode
Vidi originalni članak

Green City Project najveći je regionalni eko projekt koji već drugu godinu zaredom uspješno organizira Marko Lasić Nered. Kroz niz događanja zabavno edukativnog sadržaja, kakav je i Green City Fashion Show koji se održava povodom Dana zaštite prirode, želi se ukazati na potrebu očuvanja okoline i osvijestiti javnost o rastućim ekološkim problemima.

Idealan styling za proljetne izazove

Jedan od dizajnera koji će sudjelovati na Green City Fashion Show -u je i Zoran Aragović, koji se krije iza modnog imena Byte My Style. Za to modno događanje mladi dizajner osmislio je deset kreacija inspiriranih prirodom, a osim sudjelovanja na Green City Fashion Show-u, Zoran priprema i ljetnu kolekciju.

Dio te kolekcije je i lepršava romantična haljina pastelnih tonova koju je u nagradnoj igri na Zdravoj Kravi osvojila čitateljica koja je ostavila najzanimljiviji komentar o prirodi kao inspiraciji u vlastitom odijevanju.

Haljina je napravljena je od viskoze i svile, sa trendovskim detaljem - mašnom i puna cijena joj je 750 kuna, a veličina 36/38.

'Zaigrana haljina oduševit će sve žene koje vole slijediti trendove, ali na svoj vlastiti način i u svojoj vlastitoj interpretaciji', kaže Mija Dropuljić, novinarka i kolumnistica portala Budi.in koja smatra da je Zoran Aragović i ovom kreacijom ostao dosljedan sebi.

'Haljina plijeni pozornost svojim donjim puf dijelom kojeg dizajner postiže nizanjem triju volana. Zanimljiv kolorit uistinu ne prolazi nezamijećen i mami osmijeh na lice.

Razne nijanse zelene boje odlično se stapaju s ljubičastim detaljima. Haljina je rezana na struku te tako naglašava žensku siluetu i ostavlja ljupki dojam. Idealni styling za sve vaše proljetne i ljetne izazove!', govori Mija.

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style.  Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.

Više info: Green City Project

Posjeti missZDRAVA.hr