Leonardo DiCaprio prozvan za ekološko licemjerje zbog svog godišnjeg odmora

DAILYMAIL.CO.UK/Facebook Leonardo DiCaprio poznati zagovornik za ekologiju i još poznatiji glumac dospio je u fokus javnosti kao ekološki licemjer nakon što je proslavio doček Nove godine na jako skupoj jahti
Leonardo DiCaprio poznati zagovornik za ekologiju i još poznatiji glumac dospio je u fokus javnosti kao ekološki licemjer nakon što je proslavio doček Nove godine na jako skupoj jahti.
Vidi originalni članak

DiCaprio je posljednje dane 2021. godine proveo s pratnjom u St. Bartsu i prikupio nekoliko vrlo bogatih gostiju na svojoj višemilijunskoj jahti kako bi zajedno dočekali novu godinu. 

Za tu posebnu priliku Dicaprio je iznajmio superjahtu, Vava II, vrijednu 150 milijuna dolara. Inače je ta jahta, duga čak 97 metara, u vlasništvu poduzetnika i milijardera Ernesta Bertarellija. Mega jahta može primiti 36 gostiju i 34 člana posade, posjeduje vlastiti heliodrom i postiže maksimalnu brzinu od 20 čvorova zahvaljujući četiri snažna MTU dizelska motora prenosi Autoevolution.com. Vava II je prekrasna i impresivna luksuzna igračka, i kao takva, pravi je izbor za slavnu osobu poput DiCaprija i njegove male skupine prijatelja. 

Fotografije jahte pogledaj ovdje.

DiCaprio još odmara na superjahti

Kako se doznaje, DiCaprio još odmara na Vavi II. Daily Mail izvještava da je jahta mirovala u St. Bartsu, dok se glumac opsjednut privatnošću izlaže suncu, posjećuje lokalne plaže i uživa u raznim sportovi na vodi. Nekome tko nije svjestan DiCapriove druge najveće strasti nakon glume, ovo se čini kao savršen život. Tko se od nas ne bi za tren oka zamijenio s njim? Odmor na udaljenim lokacijama, neradni dani provedeni u sunčanju, dok vojska poslužitelja udovoljava svakom hiru i želji. Prijatelji s kojima možeš razgovarati, prekrasna mlada pratnja i nemaš brige o tome da se moraš miješati s ljudima izvan svog društvenog kruga. 

Poanta je u tome da DiCaprio nije obična slavna osoba, već okorjeli ekolog. On je vrsta slavne osobe koja svima drugima govori da moraju smanjiti putovanje avionom, izbjegavati krstarenja, manje voziti i donijeti mudrije odluke o prehrani. Čini to dok je u privatnim zrakoplovima koji ga odvoze na privatne jahte poput Vave II i tako koristi dva načina putovanja koja najviše zagađuju okoliš prenosi Autoevolution.com.

Vava II proizvede 238 kilograma ugljičnog dioksida kada preplovi samo 11 km koliko prosječan automobil proizvede u godini.

Posjeti missZDRAVA.hr