Djevojčica se izgubila u šumi, pas iskopao rupu i štitio je da se ne smrzne

shutterstock Fotografija je ilustrativna i ne odnosi se na djevojčicu i psa iz teksta
Osmogodišnja djevojčica koja je nestala na području Kotora, sinoć je nakon 24 sata potrage pronađena živa i zdrava zahvaljujući čovjekovom najboljem prijatelju, piše 24 sata.
Vidi originalni članak

Osmogodišnja djevojčica koja je nestala na području Kotora, nakon jednodnevne potrage pronađena je živa i zdrava u šumi u kojoj je provela cijelu noć. Malena je prebačena u opću bolnicu na pregled, piše Nova.rs, prenosi 24 sata.

"I tu dolazimo do nevjerojatnog detalja u svemu. Curicu je cijelo vrijeme čuvao pas koji nije njezin. Bio je uz nju, kad se umorila, iskopao je rupu u kojoj su bili zajedno. Legao je ispred nje da joj bude toplo, ispričala je djevojčica svom ocu. Životinja je bila izbodena trnjem, a djevojčica je svaki trn izvukla iz njegovih šapa. On je lizao njene šake da je ugrije. Naposljetku je naslonila glavu na njegova leđa i zaspala", prenosi 24 sata.

Djevojčicu je tražilo 200 ljudi, dobrovoljci, policija i vatrogasci. Potraga je završena kada ju je primijetio australski državljanin, izvukli su je iz kanala i odvezli u bolnicu. Djevojčica je državljanka Južne Afrike koja živi u Crnog Gori. Pas koji je bio s njom pobjegao je kad su je pronašli.

 

Posjeti missZDRAVA.hr