"24ORANŽ pretplata, ponuda koja se isplati"

Emica Elvedij/PIXSELL Ivana Cvitanušić, uzela je Oranž pretplatu
Ivana Cvitanušić radi kao turistička vodičica i duge sate provodi u raznim prijevoznim sredstvima, a vijesti, novosti iz sporta kao i zabavne sadržaje rado pročita na portalu 24sata
Vidi originalni članak

"Moj posao je dinamičan i svakodnevno sam u kontaktu s ljudima iz cijelog svijeta od koji mnogi prvi put posjećuju našu zemlju i zaista imaju nevjerojatan dijapazon pitanja. Osim stručnih vodstava, ljude zanima kako mi ovdje živimo, što se događa na političkoj sceni, kako se zabavljamo, što jedemo i pijemo, kakav nam je zdravstveni sustav.

Pored ostalih jedan od izvora informiranja mi je i 24sata. Portal 24sata svakodnevno izbacuje puno članaka pa kad se satima vozim, uvijek imam što pročitati, a najviše volim sportsku rubriku", ispričala je Cvitanušić pretplatnica Plus+ sadržaja. Cvitanušić je objasnila da nije oklijevala oko uzimanja pretplate jer joj je jasno da u kreiranje vrijednog i originalnog sadržaja netko mora uložiti dosta energije, truda i vremena, a to naravno treba biti plaćeno.

Cvitanušić kaže da joj se posebno sviđa 24 ORANŽ: "Ponuda je zaista odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu i to za samo za 17 eura, plus što sam dobila kupone u vrijednosti od 88 eura".

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 ORANŽ pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casinu 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.

U 24 ORANŽ Cvitanušić je posebno razveselio popust za Eko Taxi. "Često koristim Eko Taxi jer su vozači pouzdani, taksiji su čisti   te nude mogućnost plaćanja karticama i gotovinom."
 

Posjeti missZDRAVA.hr