Za tri tjedna 6 cm uži struk

Lucija je točno na pola puta dijete "Nupo - hrana sa zadatkom" i postigla je rezultat vrijedan divljenja! Naime, u samo tri tjedna Nupo režima izgubila je čak 4 kilograma te je s početnih 87, 5 kg došla na težinu od 83, 5 kg. Lucijin obujam struka, jednako kao i obujam prsa, smanjio se za čak 6 cm, opseg bokova manji joj je za 3 cm, bedra za 1, 2 cm, a nadlaktice za 2, 2 cm
Vidi originalni članak

"Lucija više ne pripada kategoriji osoba s pretilosti I. stupnja (ITM 30-35), već kategoriji osoba s prekomjernom tjelesnom masom (ITM 25-30) i na odličnom je putu prema postizanju idealnog ITM-a (18,5-25). Postotak omjera mišićnog i masnog tkiva mijenja se u korist mišića, što pokazuje i nivo visceralne masnoće (masnoća oko unutarnjih organa ili tzv. "bubreg u loju") koji je u svega tri tjedna uspio pasti za jednu jedinicu, s 9 na 8", objasnila je nutricionistica Kristina Petrčić.

Priznajem: sumnjala sam hoću li izdržati

Lucija je nakon odmora koji je provela s obitelji na moru s nestrpljenjem čekala do dođe u Zagreb kako bi provjerila rezultate dijete. Nakon vaganja i mjerenja u Nupo uredu, nije se razočarala rezultatima koje je postigla nakon tri tjedna, naprotiv oduševljena je:"S nestrpljenjem sam očekivala povratak u Zagreb da vidim rezultate nakon trećeg tjedna dijete. Nisam se pribojavala vaganja jer sam i sama počela uočavati  promjene na svom tijelu, a osim toga puna sam energije i ne osjećam glad.

Priznajem da sam prije odlaska na more bila skeptična i pitala se kako ću izdržati. Ipak su tamo dani drugačiji, u apartmanu smo i trebalo je kuhati, a radi plivanja i šetnji trošila sam i više energije. Razmišljala sam kako ću ponekad morati pokleknuti jer neću moći samo na shake-ovima preživjeti morske dane. Ali, uopće nije bilo problema." Luciji puno znači i potpora obitelji: "I suprug i djeca pokazuju da su sretni radi mene. Sretni su radi preokreta koji se dogodio u mojoj glavi i da sam se odlučila napraviti nešto samo radi sebe i za sebe.

6 obroka za dan bez gladi

Šest Nupo obroka zadovoljava Lucijine potrebe i jako je sretna što ne osjeća glad, a rezultati se vide: "Svakim novim danom, svakim jutrom sretna sam s postignutim rezultatima. Za nekoga tko je sam i ne mora kuhati za druge Nupo je idealan. Osim toga Nupo je idealan i na putovanjima jer dobiješ brz, zdrav i hranjiv obrok za minutu. Smatram da sam puno napredovala kad sam bez problema i kolebljivosti s Nupo shakerom u ruci gledala kako moja obitelj jede palačinke s Nutellom ili ribu s grilla. Kad se sjetim početka, sjetim se i stava moje obitelji koji su mislili da neću izdržati dijetu jer sam ja žena koja voli jesti, i uz to sam ovisna o čokoladi.

Iznenadila sam sve oko sebe

Jučer mi je muž priznao da mi nije htio reći, ali da je bio uvjeren da ja to neću moći. I sada, nakon tri tjedna, ponosan je na mene. Prvi tjedan su me svaki dan pitali da li da postave stol i za mene, a sad su me to prestali ispitivati, zna se da je 'obična' hrana za njih, a Nupo hrana za mene.   Ali ja sjednem s njima, pojedem ili Nupo juhu koju uvijek stavim u tanjur ili popijem shake, jer ručak uvijek počinjemo zajedničkom molitvom i to nam je važna obiteljska stvar. Zahvalna sam na podršci kuju mi daje obitelj, ali i podršci tima iz Nupo centra koji me prate cijelo vrijeme. Želim smršaviti, poboljšati svoje zdravlje, smanjiti masnoće (koje već jesam u prva 2 tjedna!) i biti poletna, vesela, zadovoljna sobom."

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijena na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Rezultate s prvog Lucijinog vaganja pogledaj ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr