45 minuta užitka i mršavljenja

LPG tretmani su Nikolinin najdraži dio programa ''Mršavimo zajedno'' jer uspješno tope duboke masne naslage i ''peglaju''celulit, a naša kandidatkinja za to vrijeme spava kao mala beba
Vidi originalni članak

Tretmani su kao šlag na kraju

'Prije početka same akcije ˝Mršavimo zajedno˝, moj vječiti problem bili su bokovi, stražnjica i noge. S obzirom da sam takve građe vježba mi je za sada slamka spasa, da istopimo taj višak masnih naslaga, a kao šlag na kraju su tretmani LPG s kojima peglamo celulit, a provodi ih Kristina Pintac iz Estetskog centra Unique s Viškova', kaže Nikolina.

Nagrada za tijelo

Dva puta tjedno Nikolina odlazi u Estetski centar Unique u Rijeci na anticelulitne tretmane koji se rade sa LPG Cellu M6 uređajem. U 45 minuta, koliko traje jedan tretman, zahvaća se cijelo tijelo, a posebna pažnja se posvećuje problematičnim mjestima. Redovitom primjenom LPG masaže povećava se optok krvi i limfe, a rezultat je vitkije tijelo, smanjen obujam te nježnija i gipkija koža.

'Nakon 5 odrađenih tretmana osjećam kako mi je cirkulacija puno bolja, obujam tijela se pomalo smanjio, a koža je puno gipkija, već vidim veliki napredak'.

LPG tretmani dopiru do najskrivenijih masnih naslaga

'Zaista morate probati. Obučem posebni triko, preko kojeg se s LPG aparatom provodi masaža, te slijedi 45 min čiste uživancije. Sve je super smišljeno.  Napornim treninzima radim na buđenju mišića i topljenju masnih stanica, a LPG tretmani djeluju duboko u vezivnom tkivu te na taj način dopiru do najskrivenijih masnih naslaga i uspješno ih razgrađuju', kaže Nikolina.

'Tretmani su mi najdraži dio cijele priče u zdravom mršavljenju, to je jedinih 45 minuta u tjednu kada valjda ne mislim na ništa nego spavam kao mala beba, a vrijeme proleti začas', ispričala je Nikolina.

Posjeti missZDRAVA.hr