Angelina Jolie mršavija nego ikad

Smatra se kako se Angelina Jolie već duže vrijeme bori s poremećajem u prehrani, a na posljednjim fotografijama izgleda krhko i slabašno. Pri izlasku iz restorana u londonskoj četvrti Mayfair u kojem je večerala s britanskim političarem Williamom Hagueom (55), Angelinu Jolie (40) fotografirali su paparazzi. Njen izgled je, jednom riječju, zabrinjavajući
Vidi originalni članak

Glumica je na sebi imala sivu haljinu, koju je sparila sa sivim, širokim kardiganom. Na licu je imala minimalno šminke, a kosu je zavezala u rep. Što zbog odabira boja, što zbog kroja odjeće, Angelina na fotografijama izgleda nevjerojatno mršavo i krhko.

Supruga Brada Pitta već godinama izaziva zabrinutost obožavatelja, ali i obitelji, zbog pretjerane mršavosti. Angie je sama, prije četiri godine, rekla da ne boluje od anoreksije te da je oduvijek bila izrazito mršava. ''Da mogu pucnuti prstima i nabaciti do sutra sedam kilograma, bila bih presretna'', kazala je tada Jolie. Kako prenosi 24sata, strani stručnjaci smatraju kako sada ima manje od 40 kilograma.

Otkrij 3 tajne dobrog ženskog zdravlja!

Posjeti missZDRAVA.hr