Psiha i seks Moje emocije 01. kolovoza 2019.

Horoskop: Što u kolovozu očekuje tvoj znak?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stalno nas fascinira ono što naš horoskopski znak govori o našem životu, bilo to da nas zanima s kim smo najkompatibilniji ili kako svaki znak obrađuje sukobe u vezama.

Bustle je zato zaposlio astrologinju Meccu Woods koja je otkrila što čeka svaki horoskopski znak u kolovozu 2019. godine. 

Ovan

Romantika cvjeta ovog mjeseca, kao i tvoj društveni život, što ga čini savršenim vremenom za izlaske. Isto tako, tvoja kreativna energija je jača nego ikad. Mogla bi dobiti pohvale za svoje talente. U međuvremenu, moglo bi biti vrijeme za prekid prijateljstva bez straha. Također, samodisciplinom i zdravom rutinom daleko ćeš dogurati. 

Bik 

Dom i obitelj su ti sada prioriteti, što bi moglo dovesti do provođenja više vremena s njima. Premještanje, obnavljanje ili preuređivanje kuće moglo bi doći na red, također možda se odlučiš na rad od kuće ili neke druge ogromne prekretnice kao što je napuštanje posla kako bi slijedila svoje snove. Isto tako, možeš doživjeti neočekivani romantični susret.

Blizanci

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Ovaj društveni znak mogao bi pojačati svoja druženja jer ih upoznavanje novih ljudi i probavanje novih stvari pokreće. Također, pojačat će se tvoja kreativnost, što će činiti prvu polovicu mjeseca savršenom za iznošenje ideja pred prave ljude. U drugoj polovici mjeseca, vrijeme je da se smiriš i brineš o sebi. 

Rak 

Novac i financije za tebe su ovog mjeseca glavna preokupacija jer će te potaknuti na drugačije upravljanje njima te ćeš tražiti nove mogućnosti za posao. Postoji velika vjerojatnost da će se tvoj bankovni račun povećati i da ćeš konačno moći otplatiti važne račune. Budi svjesna svoje visoke vrijednosti!

Lav

Ovog mjeseca imat ćeš puno kozmičke moći koja ti može pomoći da ostvariš neke od svojih najvećih snova. Sada je vrijeme za poduzimanje nekoliko rizičnih poteza i ostvarivanje onog što tvoje srce želji, uključujući i ljubav. Financije ti se također mogu posložiti jer te čekaju neke nove ponude i prilike. Vjeruj u sebe.

Djevica

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Kolovoz je tvoj mjesec i ako si dosada osjećala da je sve teška bitka, stvari će se bitno promijeni. Ovo je mjesec tvog ponovnog rođenja, a uz to i savršeno vrijeme da ažuriraš svoj stil, beauty navike ili fitness režime kako bi zablista u punom sjaju. Samo nemoj trošiti previše vremena brinući o prošlosti. 

Vaga

Tvoja popularnost ovog mjeseca se snažno povećava, što bi moglo dovesti do nekoliko profesionalnih prilika ili šansi za povezivanje s nekim ozbiljno utjecajnim ljudima. Što se tiče ljubavi, mogla bi svoju vezu ojačati ili u potpunosti raskinuti. Isto tako, možeš biti prepoznata po svojim kreativnim talentima. Odvoji vremena za odmor. 

Škorpion

Tvoja karijera je u prvom planu ovog mjeseca, što bi moglo dovesti do nekih velikih postignuća. S ugledom i životopisom koji gradiš, nemoj se iznenaditi ako važni ljude žele da im se pridružiš u poslovnim podvizima. Tvoj rad će biti nagrađen pa pucaj visoko. 

Strijelac

Nakon što si neko vrijeme plivala u emocionalnim dubinama, žudiš za nekom zabavom i avanturama, a upravo ćeš to dobiti ovog mjeseca. Bilo da putuješ, baviš se nečim što voliš ili tražiš nova iskustva, vrijeme je da živiš život punim plućima. Što se tiče tvoje karijere, pripremi se na poboljšanja.

Horoskop i bolesti Možda te zanima... Koji organ je slaba točka svakog horoskopskog znaka? Psiha i seks

Jarac

Tvoj magnetizam je jači nego ikad, što bi moglo stvoriti put prema dubokoj i intimnoj vezi. Kad je u pitanju ljubav, možda ćeš se morati suočiti s nekim duboko usađenim strahovima, što uključuje i shvaćanje vlastite vrijednosti. Također, odvoji vremena za zabavu i avanturu. Tvoj um i dušu treba nahraniti. 

Vodenjak 

Partnerstva i suradnje će biti razlog tvog uspjeha ovog mjeseca, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Pobrini se da oni s kojima udružiš snage imaju ono što je potrebno da odgovaraju tvojim vlastitim jedinstvenim kvalitetama. Financijski, vrijeme je da razmisliš o novcu te kako možeš poboljšati svoju situaciju. 

Ribe

Na vrhu popisa treba biti tvoja briga o umu, duši i tijelu. Možeš očekivati da će tvoj raspored biti prepun ovog mjeseca, ali podsjeti se da trebaš voditi brigu i o sebi. Poslovno partnerstvo moglo biti donijeti velike nagrade. 

Možda te zanima... Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.