Psiha i seks Seks i veze 24. svibnja 2020.

9 seksualnih maštarija tvog muškarca koje ti ne želi otkriti

Foto: Guliver/Shutterstock Analni seks
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poneke muške seksualne maštarije su nam poznate, ali devet muškaraca za Men's Health otkrilo je maštarije koje bi rado oživili u krevetu.

Dean (27) kaže da bi rado da partnerica preuzme kontrolu i ponižava ga tijekom vođenja ljubavi jer ga to uzbuđuje. Želi dominu.

Daniel (24) priželjkuje grupni seks. "To bi bilo ludo iskustvo, ali nikada nisam imao partnericu od koje bih to mogao tražiti. Morao bih popiti puno alkohola da to izustim i priznam", rekao je.

Andrei (26) je zaluđen oralnim seksom. "Volio bih da ponekad mogu tražiti da mi pruži oralni seks, a da se pritom ne osjećam kao da tražim da me opslužuje", kaže.

Zaiden (29) mašta o strastvenoj spontanosti. "Sviđa mi se kada žene agresivno i kreativno preuzimaju inicijativu, to me iznenadi. Ali, teško je tražiti od partnerice da bude spontanija", rekao je.

Bill (21) oduvijek sanja o vezanju, od same pomisli na to mu se krv uskomeša i počne divljački jurišati tijelom. "Uvijek sam maštao o vezanju djevojke, ali ne znam kako to tražiti od nje. Rado gledam 'Zakon i red'. Znam da to može otići u pogrešnom smjeru", kazao je.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Tommy (26) fantazira o prostoj djevojci koja bi ga tijekom seksa 'častila' prljavim riječima."Volim kada djevojka govori prljavo, ali bilo bi mi neugodno zamoliti je da to učini. Također, nikako mi se ne bi svidjelo da i ona to zamoli mene, da joj vratim istom mjerom, ne znam kako bih to izveo", otkrio je.

Grantu (25) je najveća fantazija - seks u troje. Silno bi želio to iskušati. "Želio bih seks u troje, ali ne bih volio povrijediti njezine osjećaje i navesti je da pomisli da mi se ne sviđa i da zbog toga tražim nešto više", rekao je.

Ženski orgazam Možda te zanima... 12 savjeta slavne ginekologinje za što bolje seksualno iskustvo Psiha i seks

Billy (27) mašta o tome da doživi vrhunac sa spolovilom između njezinih grudi. "Oduvijek sam maštao o seksu među njezinim grudima, ali nikada je to ne bih mogao pitati. Moglo bi biti ponižavajuće", kaže.

Sam (29) bi se mazio. "Ne želim je tražiti da me mazi. Nemojte se smijati! Mislim da djevojke nekako pretpostavljaju da se momci ne žele maziti, pa to niti ne rade, a mi ih to nećemo tražiti", rekao je ovaj mladić.

Možda te zanima... Seksualni terapeut otkriva 5 najčešćih seksualnih strahova Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      varece

      My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... ......https://bit.ly/39JrDqt

    • Default avatar -
      varece

      My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... ......https://bit.ly/39JrDqt

    • Default avatar -
      170650

      Po vašem , sam ja ispunio sva maštanja !

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.